loading...

دیگ سنگی

یکی از غذاهای بسیار خوشمزه‌‌‌ای که تقریبا اکثر افراد به آن علاقه دارند، کوفته است. امروز قصد داریم تا طریقه‌ی پخت کوفته‌ی مرغ و پنیری را آموزش دهیم که بسیار خوش...

بازدید : 687
سه شنبه 19 اسفند 1398 زمان : 23:02
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

دیگ سنگی

یکی از غذاهای بسیار خوشمزه‌‌‌ای که تقریبا اکثر افراد به آن علاقه دارند، کوفته است. امروز قصد داریم تا طریقه‌ی پخت کوفته‌ی مرغ و پنیری را آموزش دهیم که بسیار خوشمزه است.

این کوفته دارای طعم بسیار لذیذی است و به دلیل استفاده از برخی از مواد اولیه، مورد پسند بسیاری از کودکان قرار میگیرد و میتواند آنها را به جای خوردن فست فود، به سمت و سوی این غذا سوق دهد. با این کار شما غذاهای سنتی را به سبک و سیاق مدرن درست می‌کنید تا کودکان را به ابن نحو به خوردن گوشت و مرغ ترغیب کنید. دیگ سنگی

برای اینکه این غذا را درست کنید به مواد زیر احتیاج دارید:

مواد لازم برای تهیه‌ی کوفته مرغ و پنیر:
مرغ چرخ شده 500 گرم
تخم مرغ 2 عدد
پودر سوخاری 1/3 پیمانه
پنیر پارمیسان رنده شده 1/3 پیمانه
نمک 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری
نعنای خشک 1/2 قاشق چایخوری
پودر آویشن 1/2 قاشق چایخوری
پودر سیر 1/2 قاشق چایخوری
پنیر موزارلا خرد شده 1 پیمانه
روغن زیتون به میزان لازم
سس گوجه فرنگی به میزان لازم
ریحان برای تزیین مقداری

طرز تهیه :
کاسه‌‌‌ای بزرگ آورده، مرغ چرخ شده را به همراه تخم مرغ ، پودر سوخاری، پنیر پارمسان، نمک ، فلفل، نعنا، پودر اویشن و پودر سیر ار با یکدیگرخوب مخلوط کنید تا به خورد یکدیگر بروند. سپس از دستان خود کمک گرفته و این مخلوط را حسابی ورز داده تا یک خمیر کوفته‌‌‌ای شکل به دست آید. کمی‌از این خمیر برداشته و آن‌ها را با دست دایره‌‌‌ای شکل کنید . تکه‌‌‌ای پنیر موزارلا برداشته و داخل کوفته فشار دهید. حالا با مواد کوفته روی آن را بپوشانید و به همان شکل دایره‌‌‌ای برگردانید. از این مواد به هر تعداد که میتوانید تهیه کنید و کوفته‌ها را یکی پس از دیگری آماده کنید. در این جین فر را در دمای 180 درجه قرار داده و آن را روشن کنید.

در تابه‌‌‌ای کمی‌روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. سپس کوفته‌ها را درون این روغن داغ شده بریزید و صبر کنید تا کمی‌سرخ شده و تغییر رنگ دهند. بعد از آنکه کوفته‌ها سرخ شد ، سینی فر را کمی‌با روغن زیتون چرب کنید و کوفته‌های سرخ شده را برای مدت 20 دقیقه درون فر قرار دهید. در این مدت سس گوجه فرنگی را داخل قابلمه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. بعد از آماده شدن کوفته‌ها، آنها را از فر در آورده و روی آنها سس گوجه فرنگی بریزد و سرو کنید.

همانطور که گفتیم، کوفته انواع مختلفی دارد که شما میتوانید با مراجعه به لینک زیر، با غذاهای بیشتری آشنا شده و آنها را به راحتی آماده و برای اهل منزل سرو کنید.

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 3

آمار سایت
  • کل مطالب : 33
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 29
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 121
  • بازدید کننده امروز : 101
  • باردید دیروز : 168
  • بازدید کننده دیروز : 4
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 459
  • بازدید ماه : 526
  • بازدید سال : 2810
  • بازدید کلی : 105683
  • کدهای اختصاصی